Flytta in i en nyproduktion

Känslan när man flyttar in i en nyproduktion kan man knappt beskriva i ord. Vi har gjort det, vi har byggt vårt drömhus i Västerås och vi flyttade in för några dagar sedan. Kan det finnas en bättre känsla än att veta att detta är vårt hus?

Det var ganska stressigt att påbörja byggprocessen eftersom vi inte hade någon erfarenhet av den. Men med hjälp av våra agenter och det arbete som byggarna utförde tog vi oss igenom det ganska smidigt. Vi kunde vara lugna under hela processen, eftersom allt gick enligt planerna.

Vi hade en fantastisk känsla när vi såg huset för första gången när det var färdigt. Vi fick välja alla material och dekorationer, vilket gjorde det ännu mer spännande. Byggarna gjorde ett fantastiskt jobb, så allt blev precis som vi ville ha det!

Nu när vi har flyttat in kan vi äntligen njuta av vårt nya hem. Jag är säker på att detta bara är början på en underbar resa tillsammans som familj! Vi hade egentligen tänkt att köpa en äldre villa och renovera den, men den planen skrotades till förmån för att bygga nytt. Ja, det var ju så att vi var på säkert 50 visningar på villor, men det blev vansinniga budgivningar och till sist insåg vi att det kanske blev billigare med en nyproduktion, och vi slipper tänka på renoveringar och att måla om på många år. Så kan det bli mer bekvämt än med en nyproduktion? Jag tror inte det och jag rekommenderar er alla att tänka på om detta kan vara alternativet för er. Nu är det bara trädgården som det kommer ta ett tag med att bli klar, men vi har tid 🙂

Tack för att du läste det här inlägget! Jag hoppas att jag har kunnat ge dig lite inspiration och idéer!