Jag vände mig till en målare

Hejsan, när jag köpte en bostadsrätt i Partille, så behövde hela lägenheten målas om och tapetseras på nytt. Jag ville att det skulle se så bra ut som möjligt, så jag valde att anlita ett företag, som var specialiserade på dessa typer av projekt. Därför tog de även hand om alla torkningar och renoveringar inför och efter målningen och tapetseringen genomfördes. Det var kanonbra hjälp av denne målare, och jag vill i dagens inlägg berätta om hur det gick till.

Efter att ha kontaktat företaget, så blev jag och min målare överens om en tidpunkt då jag kunde ge tillgång till lägenheten. De lovade att de skulle vara på plats till den angivna tiden, och höll vad de lovade. En del möbler hade jag hunnit flytta in, dessa täcktes med tjock plast, så att det inte skulle komma färg på.

Det var flera lager tapet som skrapades bort, man kunde se gamla tapeter från 70-talet längst in, det var då huset byggdes, sedan skulle allting spacklas, och ett lager grundfärg läggas på. Hela första dagen gick åt till detta. Nästa dag var det dags för att själva måla på med ett par lager vitt, som skulle torka. Detta jobb gick kanonbra, och sedan var det klart, nja, det var ju även att taket målades, men det gick på ett par timmar. Är mycket nöjd med hjälpen och kommer definitivt att anlita dem igen, om det skulle behövas. Så om det är någon av er som behöver ta hjälp av en målare i Partille, så är det bara att kontakta dem, de fixar allt!

Deras priser är inte höga och du får alltid en offert innan så att du vet exakt vad det kommer att kosta. Du kan ju om du vill även ta offerter från mer än ett företag, om du vill jämföra priser.